Over HoverEvents

Hover Events verhuurt een 4 tot 5 persoons hovercraft, inclusief piloot, door heel Nederland, België en eventueel Duitsland. Hover Events is het eerste en enige bedrijf in Nederland dat een dergelijk toestel aanbiedt voor ontspanning en vermaak.

De hovercraft is multifunctioneel inzetbaar; van personeelsuitjes of kinderfeestjes tot het inzetten bij reddingsoperaties op het water en op het land. Denk daarbij bijvoorbeeld aan overstromingen, of redding op het ijs. Zowel bedrijven als partculieren kunnen bij Hover Events terecht. Spectaculair is een demonstratie met het toestel op evenementen; Het is een ideale publiekstrekker ter aanvulling van uw programma. Onze hovercraft is het hele jaar door inzetbaar. In de winter kan hij bijvoorbeeld ingezet worden als back up bij schaatstochten (sneeuwvrij maken van de baan), of gewoon een tocht voor de fun over het krakende ijs.

Hoe het begon.....

HoverEvents is in 2009 opgericht als een VOF. Bart Peters is één van de oprichters en is sinds 1988 ook actief betrokken bij de Nederlandse Hovercraft Club. Bart heeft geruime tijd met de plannen rondgelopen een eigen bedrijf op te zetten. In 2009 is hij na jaren weer in contact gekomen met René Roelofs en samen hebben ze HoverEvents opgezet. Na vele inspanningen is HoverEvents erin geslaagd om de nodige vergunningen te krijgen voor het vliegen op de rivier de Maas nabij Cuijk/Boxmeer. Begin 2012 is de VOF omgezet in een eenmanszaak met Bart Peters als eigenaar.

Uniek in Nederland........

Hover Events voldoet dankzij innovatieve oplossingen, als enige in Nederland, aan de geluidsnormen voor de plezier- en beroepsvaart en produceert minder dan 75 dB (A). Het bedrijf heeft dan ook als enige een vergunning voor een aantal snelvaargebieden in Nederland.

Specialisme en veiligheid

Onze piloten hebben ruim 20 jaar ervaring in het besturen van de hovercraft en zijn getraind in EHBO en reanimatie waardoor uw veiligheid optimaal gewaarborgd is. Uiteraard is de belangrijkste veiligheidsregel dat het dragen van een zwemvest en gehoorbescherming verplicht gesteld wordt. Dit geldt voor iedere deelnemer! Mede door deze veiligheidsmaatregel is het ook een ideaal evenement voor een kinderpartijtje. Iedere passagier is bij Hover Events automatisch verzekerd. Bent u geinteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Wij denken graag met u mee.

Graag tot ziens aan de waterkant!